Caută în site

Gurasada Park

Gurasada Park este un parc de escaladă, ciclism şi sporturi extreme din vestul României, județul Hunedoara. Activităţile puse la dispoziţia publicului sunt numeroase, de la tiroliană, tree-climbing, dirt park şi tir cu arcul, la piscină şi teren de sport. Fostă unitate militară şi depozit de muniţie, complexul de la Gurasada este în prezent o inedită locaţie de agrement, sporturi şi evenimente, dotată cu pensiune, restaurant, dar şi cu o generoasă zonă de camping, prevăzută cu duşuri şi utilităţi moderne. Locaţia se afla la distanţe accesibile faţă de principalele centre urbane din vestul ţării (Timişoara, Arad, Cluj, Deva, Hunedoara, Sibiu, Oradea) şi este poziţionată de-a lungul arterei rutiere E68, dar şi pe traseul viitorului segment de autostradă Lugoj – Deva.

Gurasada Park se află situat în localitatea Gothatea, judeţul Hunedoara, în locul unei foste cazarme dezafectate.

Gurasada Park vă pune la dispoziție 18 ateliere și obstacole de escaladă, suspendate în copacii din pădurea de la Gurasada Park. Acestea îți vor pune la încercare rezistența fizică și îți vor testa curajul! Gradele de dificultate ale jocurilor sunt progresive, astfel încât îi vor satisface chiar și pe cei mai aventuroși vizitatori.

Traseul integral se efectuează exclusiv folosind echipamente de siguranță (ham, scripete, carabine, anouri etc.), care trebuie păstrate pe întreg parcursul jocurilor și utilizate conform cu instructajul și regulamentul parcului. Accesul copiilor sub 7 ani pe traseele de escaladă este interzis.

Mai multe informații despre Gurasada Park puteți afla din surse externe:

Protected by Webpro.ro